10-minutni trening koji će vas rešiti viška kilograma!

Vreme izolacije nas je sve po malo poremetilo, kako u psihičkom smislu, tako se odrazilo i na naš fizički izgled, posebno u delu stomaka, što je posledica stalnog grickanja iz dosade i uglavnom boravka u stanu. Samo 10 minuta vežbanja dnevno omogućiće vam celodnevno sagorevanje masti i gubitak nekoliko kilograma za manje od dve nedelje.

Intervalni trening visokog intenziteta, poznatiji kao HIIT, već se neko vreme praktikuje kao vrlo popularna i efikasna metoda za skidanje viška kilograma. Naime, ovaj trening omogućava celodnevno sagorevanje masti, a upravo to je i osnovna razlika između običnog i ovog treninga. Stoga ne čudi što je sve popularniji.

Ovakva vrsta treninga vrlo je efikasna ako se želite osloboditi “šlaufa” oko struka i rešiti se nakupljenih kilograma za vreme izolacije. Mozete ga odraditi nrgde na otvorenom, u prirodi, ali se najčešće primenjuje kod kuće. Osim toga, pozitivno će uticati na vaše zdravlje, odnosno kardiovaskularni sastav. U nastavku teksta je link sa sjajnim primerom HIIT treninga.
Pojačajte muziku i srecno!

Leave a Reply

avatar
  Email prijava  
Obaveštenje za