Infinity – dugoočekivani preparat koji reklamira Ana Nikolić

Dragi moji, na putu u traženju najboljeg i najsigurnijeg preparata za mršavljenje, dugo i sa nestrpljenjem smo čekali kapusle koje je Ana Nikolić najavljivala. Ana je konačno objavila na svom Instagram nalogu – reč je o proizvodu pod nazivom „Infinity ”. Ispod slike kapsula napisala je „moja tajna” i nije bilo prepreka da se ne uspustimo u istraživanje ovog preparata. Spomenuta slika je za kratko vreme imala preko 100 komentara. Ono što smo odmah primetili je da su komentari uglavnom rezervisani… Direktnim linkom ispod slike smo ušli na Instagram stranicu Infinityfatloss.

 

Foto-printscreen Instagram

 

Sve je ispisano na engleskom, nema ni reč na našem jeziku. O samom prozivodu na početnoj strani, iz  prevoda saznajemo da je u pitanju  suplement dijeti, da ga nazivaju najvećom dijetom i najboljom energiom, da je proizvod dijetetski, da smanjuje apetit i poboljšava fokus. Od ukupno 12 slika, koliko se trenutno nalazi na instagram profilu, prvih 6 je kutija proizvoda. Sve je ponovo na engleskom, i ne može se videti ono šta nas uvek interesuje – ko je preparat proizveo, gde je proizveden, da li je odobren od strane nadležnih organa… Ukratko rečeno sa slika nismo mogli da vidimo deklaraciju prozvoda.

 

Foto-printscreen Instagram

Ostalih šest slika su slike korisnika pre i posle korišćenje kapusla, uz navođenje njihovog imena i broja kilograma koje su izgubili.  Stvarno deluje fascinantno, 7 kilograma za mesec dana. Wooow! Ostaje pitanje da li prozvod mogu da koriste i muškarci, pošto su na slikama samo ženeske osobe (po slobodnoj proceni srednjih godina). Da li mogu to da koriste stariji i mladji? Ako možda znate , ostavite komentar. Mi ćemo ih svakako pitati!

Sada ono najbitnije. Poslali smo im  poruku u inbox, čekali 3 dana i dobili podugačak odgovor sa uopštenim informacijama, pogledajte sadržinu:


Foto-printscreen Instagram


Foto-printscreen Instagram

 

Znači, ako nemate problem sa pristiskom niti sa štitnom žlezdom, ovaj prozvod je za VAS. Iz odgovora se vidi da jedno pakovanje sadrzi 30 kapsula, da se pije 1 dnevno između doručka i ručka.

Foto-printscreen Instagram

 

Naručivanje je putem mejla ili instagrama, a plaća se pouzećem. Cena je 18 000 rsd + poštarina! Cenu ostavljamo Vama da prokomentarišete. Ostaje nejasno za koliko dana stiže prozvod na kućnu adresu, koliko meseci se preporučuje da se konzumira… I znate šta, nigde ne piše sastav prozvoda :/. Pokušaćemo da u narednom periodu dobijemo još informacija i nađemo nekog sponozora kako bismo kupili ovaj proizvod i testirali.

Ukoliko ste prodabli ovaj suplement, podelite sa nama Vaše utiske, slike pre i posle i napišite ono što nas sve interesuje – koliko kilograma se skinuli?

Leave a Reply

avatar
  Email prijava  
Obaveštenje za