Piperine forte

S obzirom na širok spektar delovanja, suplementi za mršavljenje osvojili su region, a ciljna grupa se sa svakim novim suplementom još više proširuje. Već dobro poznati uticaj na sagorevanje masti, više nije od primarnog značaja, sve više se ulaže u kvalitet sastojaka, a posebno onih koji utiču na opšte stanje organizma. Jedan takav nam je zapao za oko, a pronašli smo ga na susednom tržištu, u Hrvatskoj, a naziv je Piperine forte.

O ovom suplementu smo pročitali na jednom blogu, u nemogućnosti da nađemo oficijalnu stranicu. Ovaj suplement označen je kao hit 2018. u Evropi. Proizvod je dobio mnogo pozitivnih recenzija kupaca, za mnoge od njih, kao što i sami navode, proizvod je pomogao promeniti njihovu percepciju o tome šta je zaista gubitak kilograma. Kao što sam naziv sugeriše, ovaj suplement specifičan je po tome što glavni akcenat stavlja na piperin odnosno alkaloid koji određuje stepen ljutine bibera.

Međutim, odabir prave suplementacije nije tako jednostavan kao što se na prvi pogled to čini. Potrebna su iscrpna istraživanja i analize da bi se došlo do pravilne kombinacije i preciznih razmera svakog sastojka. Mi za takva istraživanja nismo imali vremena, a ni mogućnosti i zato smo rešili da podelimo sa vama sve što smo uspeli da pronađemo na internetu.


bp-pb.com

 

Sastojci:

– piperin,

– hrom,

– kajenski biber

– guarana,

– zeleni čaj

 

Učinci i delovanje

– ubrzava sagorevanje masti,

– reguliše nivo šećera,

– suzbija apetit,

– dodaje energiju,

– podstiče metabolizam

 

U tekstovima se navodi da su ove tablete za mršavljenje proizvedene i testirane u laboratorijama, ali se nigde ne navodi kojim.

Gde kupiti Piperine forte?

S obzirom na to da nema istaknutog broja telefona, suplement se može nabaviti jedino online.

Nažalost, suplement se ne može dostaviti na teritoriji Srbije, pošto je isporuka samo za Evropsku Uniju, tako da vam, ukoliko se opredelite baš za ovaj suplement, ostaje da potražite pomoć prijatelja ili rođaka na datom tržištu.

Na osnovu svega što smo izneli o ovom suplementu, kao i mišljenja nekih korisnika zaključujemo da je suplement, u odnosu na sastav jako koristan i dobra opcija za poboljšanje energije i čišćenje tela od toksina. Veliki znak pitanja ostaje kada je u pitanju samo sagorevanje masnih naslaga. Ono što isto tako baca senku na ovaj suplement je to što nismo mogli da saznamo:

  1. gde je registrovan
  2. ko je proizvođač
  3. zvanični sajt
  4. cenu proivoda

Ukoliko imate odogovor na neko od ovih pitanja, ili iskustva sa ovim suplementom podelite ih sa nama u komentarima.

Leave a Reply

avatar
  Email prijava  
Obaveštenje za