Rešenje za 5 svakodnevnih ženskih problema

Da bi žena sebi i drugima delovala srećno i zadovoljno potrebno je puno truda, odricanja, kompromisa…

Pored nekih fundametalnih problema i ciljeva, ženska svakodnevica isprepletana je brojnim ”problemčićima” koji žuljaju kao novi par cipela. Gotovo da nema žene koja makar u nekom periodu života nije imala problema sa viškom kilograma. Gde je višak kilograma, tu je obično i problem sa celulitom. A gde su prisutna ova dva problema, onda dolazi dobro poznata konstatacija –

„Nemam šta da obučem!!!”

Manjak samopouzdanja i nezadovoljstvo sopstvenim izgledom nesporno utiču na vaše raspoloženje. Neredovni ciklusi, menstualni bolovi, menopauza, su nešto što muškarci nikada neće razumeti. Zahtevi i potreba da se žena ostvari u kući i na poslu, nužno dovode do nedostatka vremena i povećanog stresa.

Postoji veliki izbor preparata i suplemenata na biljnoj bazi koji mogu doprineti uspostavljanju hormonalne ravnoteže i pomoči vam da se osećate raspoloženije i zadovoljnije.

 

 

Cvet šafrana utiče na smanjenje apetita,

što je vrlo značajno kod žena koje su usled hormonalnog disbalansa sklone prejedanju. Poznat je i kao najbolji prirodni antidepresiv koji utiče na smanjenje stresa i popravljanje raspoloženja. Takođe utiče i na ublažavanje menstrualnih bolova, a žene koje su ga koristile, ukazale su na regulaciju hormona i uspostavljane redovnog ciklusa.

Potražite začin u dobro opremljenim radnjama zdrave hrane, malo je cena jača.

Već smo pisali o tome koliko je cvet šafrana svejevrsni luksuz oduvek. Ako želite nešto pristupačnije na bazi šafrana preporučijemo već spomenuti Saffranex u vidu kapsula, koji pored navedenog služi regulaciji telesne težine.

 

Leave a Reply

avatar
  Email prijava  
Obaveštenje za