Zorana Pavić značajno mršavija ponovo na sceni, a saznali smo njenu tajnu!

Poslednjih nedelja često ste mogli naleteti na brojne članke o Zorani Pavić i gladati njena gostovanja u mnogim TV emisijama nakon duže pauze. Nismo mogli a da ne primetimo njenu novu figuru. Značajno mršavija u prilično uskim haljinama ističe svoj novi izgled. Malo smo istraživali po njenom Instagram nalogu i tu smo saznali da je odala tajnu kako je uspela da izgubi značajan broj kilograma. Reč je o suplementu  Saffranex o kome smo vam i ranije pisali.  Nije sakrila ipak da je uključila i fizičku aktivnost i da je kombinacija ova dva faktora baš evidentno pokazala rezultate. Pored fotografija na kojima se vide rezultati Saffranex dijete, Zorana rado preporučuje Saffranex suplement svojim prijateljima i pratiocima.

Foto: www.instagram.com/zourana_guevara

Zorana upravo ističe kako joj je naznačajnije kod ovog suplementa što je 100 % na prirodnoj bazi a i primetno je osetila dodatnu energiju koja joj je svakako značila da lakše podnese treninge.

Foto: www.instagram.com/zourana_guevara

 

Navodno je uspela da izgubi 8 kg za kratak period, pa ako neko od vas ima iskustva sa ovim preparatom može naravno podeliti to sa nama!


Foto: www.instagram.com/zourana_guevara

Svakako je preparat na bazi šafrana nešto drugačije na našem tržištu, a zasigurno su sve informacije na zvaničnom sajtu www.saffranex.rs pouzdane i svi sertifikati se mogu pogledati što je takođe retkost kada su slični prparati u pitanju.

Leave a Reply

avatar
  Email prijava  
Obaveštenje za